Sayfalar

4.25.2011

Danıştay bu bayram 'kurbanları' Yargıtay ile ortak kesti

Dinozorlar koçlara kurban olsun!

Mezar taşları reklam panosu değil alçal biraz.
Burada iyisin! Adının önemli adamlarla anılmasını istiyorsun ne güzel.
Ölünce alnının hakkıyla ekmek bölen demirci Ali Ustayla yan yana gömüleceksin itirazın var mı?

Önemli kararlara imza atıp bowling yasalarına döndürdüğünüz ülkeyi cebinizden çıkarmak ve sonrasında çekilip mısır gevreği yemek istiyorsunuz orası aşikâr!
Sonra barolar yürüsün hukukun derisi yüzülsün Danıştay’a bağış edilsin. Kurban etmeye çalıştıklarınızın vicdan mahkemesinden temyiz çıkmaz bilirsin!

Feride, çiftlikten çıkardıkları yasaları toprağa süren adamların inananların geleceğini KURBAN eden kararları neden bu bayram aldıklarını sorguluyordu.

Bu darbe bağışıklığı, bu sefillerin elinden yüzümüze sürülen fil kelepçeleri hepsi orducu taraflarını kaşıyan, gaddarlığa aşina bir yargı sisteminin, elimize ve yüzümüze bulaştırdığı hukuksuzluktan başka bir şey değildi.

El elin yasasını arya söyleyerek arar bu aryacı fazlasıyla akustik hamamcı kafayla boş kağıt terleten onunla yetinmeyip İmam Hatiplere göz dağı vermek için kat sayısı yani Cumhuriyeti inşa etmek için laiklik müteahhitliğine soyunmuş bu kafaların çarpıp bölünebileceği rakam ancak 0.2 olabilir diyordu feride.

Yeter artık sayın çuvalcılar! Vatanı nasıl kurtardığınızı gördük onuncu yıl marşlarında ödlek koro şefleri gibi titreyip 0.2 lik olaylarla uğraşıp o devasa, o anıtsal DANIŞTAYINIZI bu rakamlarla karşı karşıya getirmeniz bile yazıklanacak bir hukuk sistemiyle KURBAN avına çıktığınızı gösteriyor. Oklarınız ve delilleriniz vıcık vıcık FİŞLERLE dolu. Putlaştırdığınız inanç sistemi gibi dayattığınız ilkelerinizin başımızda açacağı daha fazla yara kalmadı.

İsteseniz de istemeseniz de bu kat sayı problemi sizler gibi torunlarını bekleyen mendilin içine lokum doldurma potansiyeli olan yaşlılarla değil bizlerle yani kör noktanıza gelen yani iyi dikizleyemediğiniz imam hatipli gençler tarafından çözülecek. Sayın yurttan sesler korosunun nakarat amatörleri. Bugün belki olur ya bu gaddarlık sizin markanız, 0.2’le yeniden despotlaşır yeniden şahlanırsınız.

Ki siz bu ağarmış hukuk sistemiyle hiçbir şeyi başaramayacaksınız. Aldığınız kararlar Allahın bir gün vereceği karardan büyük olmayacaktır.

Buyurun bayram namazına eğer o namazdan sonra edilecek dualar kısmına tahammülünüz varsa.
Buyurun!

Esra Elönü - Haber 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder